Favoritele lunii iulie

Trag de mine de aproape 3 zile sa scriu articolul acesta, dar caldura asta ingrozitoare ma impiedica sa fac orice inainte de ora 21 cand e aerul mai respirabil. Asa ca offtopic, voi cum rezistati pe caldura? Eu ii multumesc in fiecare zi celui care a inventat aerul conditionat :)).

Revenind, la fel ca in fiecare luna, mi-am adunat intr-o gramajoara produsele pe care le-am folosit cel mai des luna asta si am sa va povestesc putin despre ele.

IMG_20150806_163206

  • Ingrijirea parului

Pentru ca in luna iulie mi-am decolorat putin parul pentru a fii un blond mai cenusiu, am optat ca produsele de ingrijire a parului sa fie destinate parului vopsit, iar alegerea mea a fost samponul si balsamul de la L’Oreal Elseve Color-Vive. Ambele miros foarte bine si imi lasa parul curat si matasos si mirosind foarte bine. Eu ma inteleg bine cu sampoanele Elseve, indiferent de gama lor, avand acelasi efect asupra parului meu, iar atata timp cat nu imi apare matreata sau sa imi incalceasca excesiv parul, eu sunt multumita :).

In sesiune, de la faptul ca eram foarte stresata si imi tineam parul prins intr-un coc aiurea in varful capului, se incalcea, se rupea si pica foarte usor. Deoarece ma saturasem sa scot un pumn intreg de par de pe perie de fiecare data cand ma pieptanam, m-am hotarat sa investesc niste bani intr-un Tangle Teezer la urmatoarea mea vizita la Sephora, pentru ca tot poporul lauda aceasta perie mai tare ca painea feliata. Asa ca, in disperarea mea, mi-am cumparat un Tangle Teezer, care sincer, inainte sa pun mana pe el, mi se parea o perie aiurita mult, mult, mult prea scumpa. Evident ca mi-am muscat limba apoi, deoarece este extraordinara. Imi descalceste foarte usor parul, nu il rupe aproape deloc, iar cantitatea de par pierdut la fiecare pieptanare s-a redus cantitativ. Nu cred ca am sa ma mai intorc prea curand la periile de par obisnuite, pentru ca Tangle Teezer face toti banii!

  • Ingrijirea fetei

Pana acuma, cand am pus produsele la un loc, nu mi-am dat seama ca toate sunt produse Nivea. Cele mai folosite au fost demachiantul bifazic, lotiunea micelara despre care am scris intr-un articol anterior AICI si spuma de curatare a fetei pentru ten sensibil. Surpriza lunii a fost demachiantul bifazic deoarece a fost prima data cand l-am folosit si nu ma asteptam sa imi placa atat de mult. L-am folosit exclusiv pentru demachierea ochilor si isi face treaba excelent si rapid. Despre lotiunea micelara nici nu mai are rost sa va spun cat imi place, m-am lungit destul in articolul dedicat ei :). Spuma de curatare chiar isi face treaba bine, lasandu-mi tenul curat si nu usuca pielea. Singurul lucru care pot sa il spun negativ este ca e destul de parfumata, aroma fiind caracteristica produselor Nivea. Pe mine nu ma deranjeaza deloc, dar stiu ca sunt persoane care prefera ca produsele pentru ingrijirea fetei sa fie fara parfum. Este un lucru de luat in considerare inainte de a achizitiona produsul.

  • Ingrijirea corpului

Cel mai si cel mai mult mi-a placut luna asta gelul de dus de la Yves Rocher, din gama Jardins du Monde, cu aroma de Carambole de Malaisie. Este perfect pentru vara, este fresh, te revigoreaza instant, face multa spuma, nu usuca pielea, iar mirosul persista pe piele. Ce sa vrei mai mult? E superb :).

  • Make-up

Fiind cald, m-am limitat la un machiaj format din cat mai putine produse, dar produsele pentru buze le-am folosit intotdeauna. Cel mai mult mi-au placut lip stain-ul de la Sephora in nuanta 13 Marvelous Mauve care este un roz prafos perfect pentru orice ocazie si rujul Moisture Renew de la Rimmel London in nuanta 660 In Love with Ginger, un rosu-portocaliu superb. Am fost putin reticenta in privinta rujului de la Rimmel, deoarece este o nuanta foarte puternica, si desi sunt fana a rujurilor rosii, ma indrept spre cele clasice, nu cele portocalii, dar acesta este absolut superb si perfect pentru vara. Gotta step out of my comfort zone!

  • Parfum

Dupa cum stiti, nu exista zi in care sa nu folosesc parfum, chiar daca stau in casa toata ziua si nu fac nimic. In iulie, cel mai des am folosit Flowerbomb de la Viktor&Rolf. Sunt sigura ca toata lumea a auzit pana acum de acest parfum si e indragit de multe femei. Este un parfum foarte dulce, si desi notele sunt florale, eu nu simt decat o dulceata gurmanda.  Notele de varf sunt bergamota, ceai si osmanthus, notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal african, frezie, trandafir si orhidee, iar notele de baza sunt mosc si pachouli. Imi place sa il folosesc indiferent de vremea de afara, dar e superb seara sau pe timpul noptii.

IMG_20150806_164657

  • Carti

Normal ca nu putea lipsi din preferate cartea de care am vorbit toata luna, adica Fata din Tren de Paula Hawkins. Mi-a placut foarte mult, iar daca si voi sunteti fani ai stilului mystery/fiction, atunci e cartea potrivita si pentru voi :).

IMG_20150711_103257

Cam astea au fost produsele cele mai folosite de mine in ultima luna. Voi ce produse folositi cel mai des? Ati folosit unul dintre cele mentionate de mine?

Va pup, B♥

8 thoughts on “Favoritele lunii iulie

    • Vezi ca o sa iti dau numărul meu de telefon și am pretenția ca așa sa mă treci în contacte =))=)). Best nickname ever :* <3. Cartea e chiar foarte mișto, am luat-o la nimereala de pe elefant.ro și bine am făcut :D. Am un teanc întreg de carti de citit vara asta. Pupi :* :*

      Like

  1. Pingback: Hall of fame || Geluri de dus preferate vara aceasta | beautyandatwist

  2. Cate lucruri frumoase ❤
    Planuiesc sa-mi iau si eu Tangle Teezer, dar momentan mi se pare cam scump si nici nu-mi vine sa iau versiunea "bootleg" de la DM, in ideea ca poate nu e la fel de buna ca originalul.

    Like

    • Sincer nu stiu cat de bun e cel de la DM, dar pe mine m-a durut sufletul cand am dat 100 de lei pe o perie de par :)). Dar all in all, se merita, chiar nu imi rupe parul asa tare cum o facea peria de la Remington, deci sa zicem ca in timp imi scot banii. Scuze ca nu am raspuns inainte complet la comentariul tau, dar imi facea figuri si nu am vazut tot ce ai scris 😛
      Dar sa stii ca pe aoro cred ca e vreo 50 de lei tangle teezer, ai putea sa incerci sa il iei de acolo daca nu vrei de la Sephora :D. Te pup :*

      Like

Leave a comment